søndag 27. november 2011

Et par Magnolia kort

Jula er straks her og kurssesongen går så det suser... Jeg har hatt dette fargeleggingskurset 2 ganger. Først for 12 damer og deretter for 17 damer. Det gikk ganske greit også syns jeg selvom det var mange damer .... men høflige og disiplinerte som de er sa de nesten ikke et pip gjennom hele kvelden. Alle var dypt konsentrerte..... men for en gjeng med herlige damer...alle sammen :) Noen var gjengangere og andre var nye på kursene mine.
På dette kurset lagde vi et tripp-trapp kort. Vi har brukt Tim Holtz Bigz Die - Pine Tree og Tim Holtz On the edge dies - On the fence og malt de med Adirondack Acrylic Dabber i fargen Snow Cap. Deretter er det strødd på glitter umiddelbart etter at de er malt. Har også brukt en DooHickey Dies fra Magnolia som heter Dream Tag. Denne er stemplet med tekst fra Kort & Godt og embosse med Weathered White embossing Pulver. Snøkrystallene er stanset ut med Arctic snowflake punch fra Martha Stewart. Vi brukte papir fra Maja Design sin nydelige juleserie Vintage Winter, både "Vinterglädje" og "Vinternatt".
Nydelige "Winter Tilda" er fargelagt med Copic tusjer (selvfølgelig).
Fargene som er brukt er som følger
Hud: E0000, E000, E00, E21
Kinn: R20, R00
Hår: E40, E42, E44, E37
Jakke, lue, sokker: B91, B93, B95, B97 + B20 (hjemmelaget)
Sko og muffe: E40, E42, E44
Colorless Blender er også brukt her og der.,....
Her lagde vi et helt vanlig 15x15 kort. Har brukt papirer fra Maja Design her også... Vintage Winter: "Snart är det jul", "Julsånger" og "December". Bazill i fargen Pinecone og Kraft.
Dies fra Tim Holtz er brukt og den heter Holly Lamppost. Samt et par Spellbinders som Petite Scalloped Ovals Large, Petite Ovals Large og Ribbon Banners. Blomster er fra Papirdesign og Kort & Godt. Ellers så har jeg brukt Copic Opaque White til prikker i kinnene. Liquid Pearls "White Opal" rundt omkring utenfor motivet. Glitterpenner Atyou Spica i fargene 00 Clear, 21 Lipstick og 20 Chocolate som leveres av Copic.
Magnolia stempelet som er brukt heter "Something for you Tilda" og hun er fargelagt med Copic tusjer hun også. Fargene som er brukt er
Hud: E0000, E000, E00, E21
Kinn: R20, R00
Hår: E23, E27, E29, E50
Kjole: R22, R24, R27, R29, E19, E09
Sko: E40, E42, E44, E47
Pakke: E40, E42, E44
Pakkebånd: YG61, YG63, YG67
Skygge: W0, W1, W2
Colorless Blender
Vel.... dette var dette kurset og snart kommer det flere kurskort :)
Ønsker deg en riktig god natt..sove godt :)
God klem fra meg......

6 kommentarer:

Yasmin sa...

Nyyydelige kort Trine!! Du er fantastisk dyktig til å fargelegge.. :)

Stor klem til deg fra meg..

mypapermill.com sa...

Fantastisk som vanlig fra deg. Jeg kjøpte TH-trærne forrige uke egentlig kun fordi de så så fantastiske ut på dette trappekortet ditt. Har ikke fått brukt de enda, men gleder meg til det skjer, du inspirerer!!!!

Dawn sa...

Both are stunning cards x

Stampin'Piper sa...

Beautiful cards! Love them both!

Thanks so much for joining us at MDUC this week!

Hugs Tanja

Annchen sa...

they are both so lovely, but my fab, is the blue one

Estella sa...

Oooh jeg tror jeg vet hvor du jobber. For det øverste kortet ligner veldig på det jeg stod å studerte for en stund tilbake :)