lørdag 3. desember 2011

5 pakkelapper (kurs på Bikuben)

Jeg har hatt kurs på Bikuben igjen og denne gangen lagde vi 5 pakkelapper... lagde noen veldig enkle og andre litt mere avanserte. Er jo mange forkjellige som er på kurs. Noen er HELT nybegynnere og andre har lagd kort i 6-7 år. Litt forkjellige nivå m.a.o. Men moro er det og utfordrende er det. Og ikke minst mange hensyn å ta :)
Pakkelapp I - Angel Wings
En slags engel. Stanset ut tag med Tim Holtz Bigz dies "Tags and bookplates" i Bazzill Walnut Cream. Brukt mønsterpapirer fra Maja Design - Vintage Winter - "Skicka en halsning" og "Jag stannar inne". Englevingene er stanset ut med Sizzix Bigz Dies - Wings, Angel i papirer fra ProvoCraft . Papirene heter Texture Pearl. Osteklut er også brukt. Hjertet er stanset ut i bølgepapp fra Inkido med en Sizzix Bigz dies som heter Primitive Hearts.
Jeg har stemplet notene med Vintage Photo på kremfarget vellum fra TPC. Deretter har jeg embosset med Clear Embossingpowder. Engleknappen er fra Dress It Up.
Pakkelapp II - Reindeer
Tag`n er stanset ut i Bazzill Kraft kartong med Tim Holtz Bigz dies "Tag & Bookplates". Kantene er svertet med Vintage Photo. Trærne er stemplet og embosset med Seafoam White embossingpulver. Trærne er foresten fra Tim Holtz og tilhører stempelplate "Reindeer Flight" CMS 052.Rosetten er Mini Paper Rosettes som er en Sizzlits dies fra Tim Holtz. Jeg har brukt den største av de to på diesen. Papir jeg har brukt på den er et noteark fra Kort & Godt. Reinsdyret er stanset ut i Grungeboard med en Tim Holtz Movers & Shapers dies som heter Mini Reindeer and 25 set. Deretter har vi gnidd den nedi en embossingpute og påført Sticky Stuff, varmet det med embossingpistol og deretter drysset på Doodlebug Flocked og varmet igjen. Da får reinsdyret en puset effekt.. hihi... myk og god ja :)
Pakkelapp III - Pion Design
Tag`n er fra Ranger og er en size #5 i Kraft. Papirer som er brukt er fra fantastiske Pion Designs enda mere fantastiske juleserie "Vantan på Tomten II".
Bildet er fra et utklippsark som heter Bilder från førr "Julänglar". Det er først malt med masse Distress Cracklepaint Clear Rock Candy. Etterpå har jeg påført litt Liquid Aplique. Latt det tørke godt og deretter puffe det opp med embossingpistolen min.
Pakkelapp IV - Ornamental
Denne er stanset ut med Tim Holtz Movers & Shapers dies Mini Ornamental Magnetic Die i bølgepapp fra Inkido. Deretter har jeg påført Distress Crackle Paint Picket Fence. Kantene er svertet med Vintage Photo. God Jul stempelet er fra Inkido og er stemplet og embosset med Tarnished Gold embossingpulver. Julestjerne blomsten er fra Papirdesign og den har fått et par dusjer med Perfect Pearls Mist i fargen Forever Red for å freshe den opp litt. Bladene er fra Petaloo, roseknoppene fra Papirdesign, pyntestråene med perler og spiralsnurrene er fra Kort & Godt.
Pakkelapp V - Ruter
Den røde kartongen er stanset ut med Spellbinders Large Deckled Mega Rectangles. Det rutete mønsterpapiret er fra Maja Design sin sommerserie Lantliv og heter "Sommarkök". Hjertene er stanset ut i glitterkartong fra American Crafts og bølgepapp fra Inkido med Sizzix Bigz dies "Primitive Hearts". Hjerteknappen er fra Dress It Up. Blomstene er de samme som den forrige pakkelappen.
Ha en fantastisk helg folkens!
Klem fra meg

4 kommentarer:

Synnøve sa...

Hei! Så nydelige tags du har laget!
Vakre detaljer! Synnøve

Jill sa...

For noen herlige merkelapper Trine! Så ulike, men så fine alle som en!
Du er nå jammen så kreativ og flink, så nå må jeg snart komme meg på et kurs med deg, så jeg kan suge til meg litt inspirasjon!! :) herlige detaljer og som alltid perfekt bruk av dies.
Håper du har en herlig helg
masse klemmer fra Jill

Trinity sa...

Pakkelappene dine er jo rene julegaven :-) Så utrolig flotte! Ønsker deg en deilig 2. søndag i advent.

mypapermill.com sa...

Dette kurset var kjempeherlig, veldig greit med inspirasjon og andre ideer enn jeg ville kommet opp med selv. Syns alle pakkelappene har hver sin sjarm, men tror favoritten min er den med rosetten og "Bambi", at noe så enkelt kan bli så fint er jo helt utrolig, jeg pleier jo å lesse på på mine prosjekter!!

Gleder meg til kurs i morgen!!!