tirsdag 1. november 2011

En liten veske......

Min kjære mamma har bursdag i dag (Gratulerer så mye med dagen mamma) og siden jeg skulle i kaffeslabberas i dag for å feire denne unge damen så måtte jeg jo ha med meg noe... og da helst et kort. Vel... et kort ble det ikke, det ble heller en veske. For jeg har kjøpt gavekort til henne og det er jammen meg kjedelig nok å gi bort så det bør lissom kamufleres litt. Så derfor lagde jeg denne veske i hui og hast sent i går kveld, stappet litt silkepapir som gavekortet lå i :) Vel... jeg har hvertfall brukt en gavepose med hank som jeg har kjært av toppen på i passende høyde. Tatt av håndtakene og limt de på igjen på "bunnen" som jeg har dekorert med de mest fantastiske mønsterpapirene på jordkloden nemlig Förgät Mig Ej fra Pion Design. Har brukt et klippark også og klipt ut "postkortet" og "frimerkene". Alle kanter er distresset med Tim Holtz paper distresser.

Blomstene er hovedsaklig fra Magnolia og Prima. Et par av de er vist fra WOC også ser jeg.
Har brukt Seam Binding eller Anne-bånd som mange av kundene på Bikuben kaller det. En liten hjerte-charm fra Kort & Godt er festet i båndet. Fordi jeg elsker mamman min :)

Bildet er også fra et uklippsark og selvfølgelig fra Pion Design. Bildet har jeg påført Clear Rock Candy Crackle Paint fra Ranger/Tim Holtz. Båndet mener jeg å huske er fra Inkido, og rammen og silkeblomsten fra Melissa Frances.
Vel...det var litt nytt fra meg.
Og ja... jeg har belønnet meg sjøl idag. En Hanging File Trolley er innkjøpt og selfølgelig 3 pk med Hanging Files. Skulle lissom bruke denne tralla til Bazzill arka mine men det er pokker meg for liten. Og jeg har jo ikke akkurat plass til 2 sånne traller heller. What to do...what to do????
ha en riktig god natt allihopa... jeg går og finner senga :) natti natt...
Klem

5 kommentarer:

Yasmin sa...

Så utrolig koselig pose og jeg vedder at hun ble virkelig gla for den :)

Du er så dyktig Trine! :)

Jill sa...

Fantastisk snuppa!
Mamma'n må jo virkelig ha elsket denne :)
Nydelig sammensatte blomster og herlige ark ja!
Hmmm, ja den tralla du, den har jeg nok ingen råd for!
Håper løsningen kommer med søvnen ;)
Ha en fin fin dag :)
Klemmer fra Jill

Anne Kristine sa...

Wow! Så vakker pose du har laget ♥♥♥
Nydelig dekorert og så mange fine detaljer!
Love it ♥♥♥
Storklem Anne

Vibeke sa...

ÅÅÅ - noe så lekkert da!!! Denne var nydelig!!! Heldige mamman din:)

mypapermill.com sa...

Så utrolig fin denne var!!! Elsker blått og grønt, og Pionarkene er en fryd for øyet!!! Skal vedde på at du har en veldig takknemlig mamma akkurat nå!! :)