søndag 18. mars 2012

2 prinsesser = 2 prinsessekommoder

Fikk en forespørsel om jeg kunne lage 2 prinsesseaktige ting i fargen lilla. Null stress tenkte jeg og satte igang. 2 kommoder ble til... med to skuffer til hver kommode. De ble overlevert bestemoren på onsdag som var :)
Bilde av kreasjonene ser du nedenfor
Jeg har laget malen til denne selv. Alt "skjellett" er laget av litt tynn chipboard og brettet og limt sammen. Mønsterpapiret jeg har brukt er nydelig syns jeg og det er fra FabScraps. Papiret er to-sidig. Relativt ensfarget lilla på den ene siden og rutete på den andre siden. M.a.o har jeg bare brukt 1 type mønsterark.
Kantene på esken er dekorert med striper av halvperler fra Kaiser Craft. Kronen på "veggen" er fra FabScraps og er malt med hvit dabber og strødd hvitt glitter på. Håndtakene er fra Tim Holtz :)
Kronen er en cupcake liner fra Lifestyle Crafts. Båndet rundt er fra Maya Road og farget med Copic tusjer. Blomster fra Papirdesign. Doilys`n under prinsessekronen er stanset ut med Cherry Lynn dies. Bladene er stanset ut med Martha Stewart punch - Frond. Bokstavene er fra American Crafts.
Bilde fra nedi den ene skuffen. Blomstene er fra Papirdesign, swirl fra Prima. Borden øverst er stanset ut med Martha Stewart punch og den har fått noen dæsjer med Liquid Pearls - White Opal.

Vel...de var to kommoder for denne gang... mer kommer senere :)

Klem på klem til deg fra meg

5 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Guriland!! Noe så lekkert ♥
Wow.. vakre papirer du har brukt og så lekkert pyntet!
♥♥♥
Ha en herlig uke :o))
klem, Anne

Yasmin sa...

åååhh.. Trine!! Du er så dyktig!!!! Her er det bare å bøye seg i støvet altså! FLINKA!! :)

Jill sa...

Fy faderullan for noen lekre kommoder!!!
jeg blir alltid så imponert av deg Trine, så gjennomført og fint!
Nydelig!! :)
Ha en fin kveld
Klemmer

Toneloni * Tonje sa...

Disse er bare rålekre Trine!
*love*love*love

Klem
Tonje

Irene sa...

Så lekre disse kommodene er! Nydelig pyntet på utsida og innsida.