lørdag 21. januar 2012

Gjeste Designer - CopicMarkerNorge

Vel.. til utfordringen "Brett på brett" så ønsket Design Teamet i CopicMarkerNorge at jeg skulle levere 3 forskjellige bidrag med ulike bretteteknikker. Et av de er allerede publisert og de to andre skal dere få se nå.
Det første er en bokeske med Magnolia motiv laget til datteren til min kjære fetter. Hun blir 18 år og samme dag som hun fyller år skal hun nemlig kjøre opp til førerkortet. Jeg krysser fingrene for at hun består og at hun får sitt livs beste bursdagsgave :)
Så til litt av det jeg har brukt her. Det er altså et Magnolia motiv. "Damen" heter Tilda goes shopping og bilden heter Tildas summer car fra Sweet Rainbow Collection. Jeg har fargelagt begge trykkene med Copic Sketch Markers.
Fargene jeg har brukt på tusjene er
Hud: E0000, E000, E00, E21
Kinn: R20, R00 og Copic Opaque White
Hår: E40, E41, E42, E43, E23
Bukse: B90 (hjemmelaget), B91, B93, B95, B97
Genser: E40
Medaljong: Y32, Atyou Spica - Clear
Sko og veske: E40, E42, E43
Shoppingposer: W0, W2, W4
Asfalt: No, N1, N2, N3, N4
Bil: C00, C0, C1, C2, C3, C5, C7, C9, BV21 (hjemmelaget), BV23, BV25
Bilsete: E40, E41, E43
Blomstene er fra Kort & Godt, Prima og Magnolia. Hjørnene i sølv er fra Kort & Godt. Sommerfuglene er stanset ut med Classic Butterflies punch fra Martha Stewart.
Innsiden av bokesken er dekorert med mønsterpapir fra Magnolia. Ellers har jeg brukt oval ramme fra Melissa Frances. Blomster fra Prima, Kort & Godt og Magnolia.
Kjolen er stanset ut med dies fra Tim Holtz i glitterpapir. Kleshengeren, knaggen, nøkkelen og flasken er fra samme mann. Perlene er noe jeg bare hadde liggende. Pynten oppå glass flasken er fra Websters!


Så var det det tredje og siste kortet. Denne gangen lagde jeg et Criss Cross kort med fargelagt Magnolia motiv og brukte de mest fantastiske mønsterpapirene jeg vet om og som er fra serien Pion Design sin nydelige serie, Minnenas Atelje. Mønster papirene heter Ros & Rosenhav og Små blad & Rosa Ornament.
Bladene er stanset ut med en Magnolia dies som heter Leaf & Swirl. Ellers har jeg brukt Osteklut, Paper Doilies, og et blondebånd jeg ikke vet hvor kommer fra men det er kjøpt på Bikuben :)
Stempeltrykket er fra Magnolia og denne frøkna heter Tilda with balloon og hun er fargelagt med Copic Sketch Markers. Fargene som er brukt er
Hud: E0000, E000, E00, E21
Kinn: R20, R00, Copic Opaque White
Hår: E39, E40, E42, E44, E47, E49
Sokker: E70, E71, E74
Sko: W00, W1, W2, W3
Skygge: W0, W1, W2
Seambinding båndet er farget med Copic Air Brush system. Fargene som er brukt er E74 og E77 samt noen "dusjer" med Copic Cleaner for eldet og falmet utrykk.
Blomstene er fra Prima, Papirdesign, Inkido og WOC. Den store rosa rosen har fått en solid omgang med Liquid Pearls - White Opal


3 kommentarer:

Jill sa...

Dette er bare to helt fantastiske prosjekter Trine og så fulle av detaljer at jeg ikke kan slutte å se på de!!
Fargeleggingen din er bare helt nydelig og prosjektene dine så gjennomførete at man blir helt matt!
Tusen takk for flott inspirasjon
Ha en herlig helg
Klemmer fra Jill

AnnChristin sa...

Hei :)

Så kortene dine på Copic sin blogg, og likte dem veldig godt, ble så nyrske jerrig på det du lager at eg måtte innom blggen din. Mye fint var det selvfølglig at følger deg vidre :)

Å e jo slett ikke misunnelig på jobben din, tjihihihi- må si du er heldig som får jobbe med hobbyen din :)
Bikuben e jo en drøm, men har ennå ikke vært der - men tro meg - turen dit er under planlegging :)

Fortsatt fin kveld :)

Estella sa...

Så flink du er! Du har fått en ny følger