onsdag 20. juli 2011

God sommer!

Har i perioder hatt fargeleggings-ånden over meg og hadde derfor noen ferdig fargelagte trykk og jeg må jo få brukt de på en eller annen måte. Disse Maja Design arkene er jo heeeeelt nydelige i mine øyne (og mange andres øyne siden de selger som varmt hvetebrød) Serien heter Lantliv og jeg syns de passa godt til motivet i fargene hvertfall. Bestemoren til min sambo er den heldige/uheldige mottaker av dette kortet. Hun ble veldig glad for det og likte jo spesielt den lille pip-pip`n i buret på innsiden. Tilda har jeg fargelagt med Copic tusjer. Sommerfuglene er en Tim Holtz dies som jeg har stanset ut i Grungeboart, malt med hvit dabber og påført klar Crackle Paint og Stickles Star Dust.
Et lite nærbilde av pip pip`n... som jeg har stanset ut med Tim Holtz dies. Den har blitt malt med Distress Stains "Faded Jeans" og påført litt Stickles Star Dust. Fugleburet er fra Kaiser Craft og det har også fått en omgang med maling men den er malt med hvit dabber (snow cap). Vinduet inn i teltet er gammel blank emballasje som jeg har klippet til og embosset med en Sizzix embossing folder og deretter limt på innsiden !
Enda et lite nærbilde av den lille blå pip pip`n ;)
Blomsterranken er laget for det meste med blomster fra Prima, Papirdesign, Kort og Godt samt Magnolia.....

8 kommentarer:

Jill sa...

Hei Trine og så koselig å få se bloggen din!
Dette kortet er jo bare helt fantastisk, og enda finere på ordentlig!
Du lager enormt mye fint og jeg gleder meg til å nå få se alt du lager! Kan jo ikke renne ned til deg på butikken hver gang jeg trenger litt inspirasjon ;)
Ha en fortsatt fin kveld :)
Klem fra Jill

Lise in Norway sa...

Så bra Trinemor. Nå fikk du brukt litt blomster og har plass til litt nye blomster. Heldige bestemor som fikk dette. Like lekkert som alltid og ingen er uheldig som får kort fra deg :-)))))

marit sa...

Ikke annet ennå si nydelig! Kjempe lekkert med fugleburet og fuglen, masse flotte blomster og så gjennomført i farger.
Lekkert!
Takk for at du er med på sommer utfordringen hos AS.
Marit

(Setter pris på om du fjerner ordbekreftelsen. Gjør det litt lettere for oss å legge igejn kommentar;) )

Janne-Lise sa...

Hei og gratulerer med blogg :) Dette kortet var utrolig vakkert. Jeg har lagt meg som følger av bloggen din og jeg gleder meg til å se mer :)

hilsen Janne-Lise

Pia sa...

wow så smukt kort fyldt med lækre detaljer
Ønsker også dig en god sommer
knus Pia

Trinity sa...

Kjære navnsøster! Så utrolig fint kort. Jeg er imponert over utviklingen din på kort fronten. Jeg har jo vært med og sett siden du begynte. Jeg må si du har blitt flink til å fargelegge - det ser helt perfekt ut.
Gleder meg til å se flere fantastiske oppdateringer på bloggen din :-)

Anne sa...

For et kjempenyydelig kort, så lekkert med alle blomstene og helt fantastiske farger. :)

Jlsa - mine tidsfordriv sa...

Må sei det var eit nydelig kort, likte det kjempe godt. som nybegynner i kortlaging er det kjekt å få litt inspirasjon så legg meg til som følger =) Spent på å sjå kva du lager vidare