søndag 3. juli 2011

Pion + Tim Holtz = SANT (ihvertfall i mine øyne)

Har laget dette kortet men ikke til en spesiel anledning eller noe. Vet ikke hvem som skal få det enda men det er jammen meg deilig å ha noe liggende sånn "just in case" lissom. Uansett.... har handla MYE Tim Holtz dies i det siste (ja jeg er stoooor fan av Tim Holtz...) og fant ut at jeg enda ikke har fått prøvd ut klokka. Også i tillegg da så hadde jeg store mengder med Pion-rester som er kjekt å få brukt...Var litt usikker på om Sukkersøte Pion Design arka og Tim Holtz røffe dies gikk å kombinere men pokker heller... det er jo hva man gjør det til sjøl. Stansa ut klokka med den fantastiske Vagabond maskinen min (tralalala... ) og klæsja på med hvit acryl maling. Når det var tørt klæsja jeg på med Clear Rock Candy og lot det tørke leeeeeeenge. Er vanvittig kjedelig å se på maling tørke så jeg kappa til og limte sammen til et staffeli kort med en tag-lomme på forsiden.
Har brukt seam binding bånd som jeg har spraya med Tattered Angels Glimmermist. Metalpynten (Time) har fått en omgang med rosa acryl maling og etterpå tørka jeg bort overskytende slik at det ble liggende igjen i "utskjæringa". Etter på klinte jeg på Glossy Accent for en glossy finish.
Hjertet er fra Melissa Frances og det var litt gulaktig med glitter på. Det ville ikke jeg ha så jeg malte over den med hvit acryl maling, monterte på "viserne" og vips så var kortet ferdig.
Et aldri så lite nærbilde av klokka og hjertet..........
Ha en strålende dag folkens :)

4 kommentarer:

Yasmin sa...

Fy flate så stilig kort Trine!!! Ikke sånn typsisk sukkersøt greie, skikkelig kult ble det.. Vi sees på jobb ja! :)

Klem

Lise in Norway sa...

Kjempe lekkert Trine. Urflott med hjerte i midten og viserne. Enda finere i virkligheten!!

♥Gry sa...

Hei!
Så mye flott du lager <3

Me like!

Har herved blitt din "venn" og følger ;0)


Klem fra kongleland

Kreativ Scrapping sa...

Heisan, likte godt kombinasjonen din med PION DESIGN + TIM HOLTZ produktene. Lekkert og artig å se at noen leker med det søte og det mer røffe. Besøk gjerne utfordringsbloggen til Kreativ Scrapping. Du finner nye utfordringer hos oss hver måned - http://kreativ-scrapping.blogspot.no/