lørdag 14. april 2012

"Songbird"serien fra Prima :)

Ja denne serien har jeg falt pladask for... nyyydelige farger og nydelig tilbehør rett og slett. Fargene så jeg straks kunne gå til et kort til min kjære tante og ikke minst verdens beste tante Anne Marie som blir 70 år... Gratulerer med dagen 23 april kjære Tante Anne Marie:)
For de som lurer... hun er ikke mest bevandret i dennne internett verdnen og vet heller ikke at jeg har blogg tror jeg så det er ikke så farlig at kortet publiseres før hun får det :)
Vel... kortet ser du under her....
Som sagt så har jeg brukt papirer fra serien "Songbird" fra Prima. Deilige sarte farger spør du meg... Veldig mye lag på lag, 3D puter og rasping av kanter. Osteklut er også brukt. Blondebåndet er også fra Prima. Og så har jeg brukt Doily Lace edge punch fra MS.
Fugleburet er stanset ut med Tim Holtz bigz dies "Caged Bird" og malt med Gesso først for så å påføre den Acrylmaling (malingen sitter bedre da syns jeg) , chipboard pippippen er fra Prima.
Jeg har brukt 2 stk lengder av Seambinding bånd og de er farget med Distress Stains i div farger. Husker ikke alle jeg brukte. Desverre !
Blomstene er selvfølgelig hovedsaklig fra Prima men har også brukt et par fra Petaloo. Blomstene har fått en liten touch av Liquid Pearls - White Opal på seg.... litt her og litt der.
Innsiden av kortet ser du her.... har bygd opp på samme måte som på utsiden (ihvertfall så og si på samme måte) men her har jeg også brukt Notecards fra Songbird serien til å stemple gratulasjonstekst og til skrivefelt.
Teksten på innsiden av kortet er fra North Star Stamps.... En supertante verdig :)

Ha en strålende lørdag folkens...
Også skal du få en klem om du vil ha..
Klem fra meg :)

2 kommentarer:

Gro sa...

Dette var et nydelig kort.

Klem :o)

Bente Årstad sa...

Å dette var bare så utrolig flott:)
Herlige ark og flotte detaljer:)