søndag 23. oktober 2011

Isak er blitt 2 år !

Ja jeg vet det har vært FRYKTELIG STILLE i bloggen min de siste mnd, men det har sine naturlige årsaker. Jeg har nemlig flyttet fra samboern og da måtte scrappesakene pakkes ned for en periode *sukk*. Men nå har jeg fått stilnet de værste abstinensene ved å lage et telt kort til min fantastisk herlige nevø, Isak, som nylig ble 2 år. Torsdag ble han jammen meg storebror også. Så livet smiler fortiden. Nok om det :) Denne lille "mannen" har nemlig to lidenskaper i livet og det er naturlig nok BILER og litt mindre naturlig...MUFFINS !!!!!!! Eller MUMMIS som han selv sier... hehe... Og hva annet enn et kombi kort med både biler og muffins kunne jeg lage. . broom broom og nam nam.... :)
Har laget et lite vindu med Spellbinders Big Scallop Circle og tetta igjen vinduet med plast fra gammal embalasje! Chipboard bokstavene og tallet er malt med rød dabber og fått en real omgang med glossy accent for glossy finnish!
Har fargelagt stempeltrykket fra La La Land med Copic tusjer... fargene jeg har brukt husker jeg ikke... Im so sorry :(
Men forøvrig så er Isak og denne figuren veldig like utsende messig.. hehe..samma sveisen og samme søte ansikt :)

2 kommentarer:

Jill sa...

Nydelig kort Trine og så hyggelig å se deg tilbake her :)
Håper ting er bedre nå og at du får litt scrappetid igjen!
Digger fargene og lala gutten er jo fantastisk fargelagt da !
Ha en fin uke
Klem fra Jill

mypapermill.com sa...

Så herlig kort! Du er så utrolig god på å bruke mange og sterke farger på kortene dine, jeg blir helt stum av beundring her jeg sitter. Kanskje jeg trenger et kurs (annet enn de jeg allerede har meldt meg på). Og det er godt å se noe nytt fra deg, det er lenge siden forrige kort.